Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu acuză: 'Faliment! Marcel Ciolacu a rămas fără bani după doar două luni!'

g4media.ro
Florin Citu

Fostul premier al României, Florin Cîțu, avertizează Comisia Europeană, agențiile de rating și instituțiile statului român că Guvernul României a „rămas fără bani”, după „doar două luni”. Cîțu citează în acest sens ordonanța comasării alegerilor și îl acuză pe premierul Marcel Ciolacu de „minciună”.

„În atenția Comisiei Europene, a agențiilor de rating (bineînțeles și a instituțiilor statului român, dar...).

Ciolacu v-a MINȚIT!!! A rămas fără bani după DOAR două luni. FALIMENT!

În ordonanță comasării alegerilor a introdus, în ședința de guvern, un articol (ultimul) prin care face o rectificare bugetară mascată!!!

1. Le ORDONA ministerelor să-i alimenteze Fondul de Campanie = FRB. După doar 2 luni ministerele trebuie să renunțe la investiții și proiecte în derulare pentru a-i alimenta fondul lui Ciolacu.

Anul trecut a făcut același lucru și a distribuit personal 30 de miliarde lei. Acesta este cel mai mare tun din istoria României. Sper să vedem investigatii la ministerele care au cedat banii la jumătatea anului, fără rectificare bugetară.

Cum justifică MApN că a renunțat la aproape 10 miliarde de la înzestrare și i-a transferat lui Ciolacu în timp ce avem război la granița? Are aprobarea CSAT?

2. Le spune agențiilor de rating și Comisiei Europene că i-a mințit și depășește deficitul bugetar și în 2024. Agențiile de rating independete ar PENALIZA acest lucru imediat.Sunt agențiile de rating independente? Sau o CE care vrea binele cetatenilor din UE și nu se gândește doar la funcții ar penaliza acest derapaj imediat. Sunt oamenii care conduc CE interesați de bunăstarea cetățenilor UE sau doar de funcțiile lor?

3.. Pentru a da APARENȚA de legalitate, Ciolacu își da derogări de la Legea Bugetului de stat pentru 2024, pe care tocmai a aprobat-o (acesta este nivelul de prostie și corupție), de la legea Legea responsabilității fiscal-bugetare nr. 69/2010, de la legea Legea nr. 417/2023 pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2024 și multe alte ordonanțe și legi.

Concluzia lui Cîțu

Când faci asta după doar 2 luni de zile ECHIVALEAZĂ cu un DENUNȚ care spune foarte clar celor care ar trebui să aibă grijă ca banii românilor să nu fie folosiți de clasa politică in interes personal: am construit un buget FALS și în interes personal.

Socialiștii trebuie să piardă în 2024 și după să răspundă pentru acest JAF de la bugetul național”, a spus Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.