Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a fost din nou prins cu minciuna

citu martieni

Premierul Florin Cîțu a spus, din nou, o altă minciună, chiar de la Palatul Victoria! De data aceasta, Cîțu a atacat Consiliul Economic și Social pentru că și-a permis să dea aviz negativ proiectului său de buget.

”Bugetele care au distrus România între 2017 şi 2019 au primit avize pozitive, bugetele care au crescut cheltuielile bugetare nesustenabil, în special de personal, au primit avize pozitive, bugetele care au îngrădit spaţiul economic din România şi au introdus tot felul de legi intervenţioniste au primit aviz pozitiv, iar acest buget care primeşte, în premieră, un aviz pozitiv de la Consiliul Fiscal, de la profesionişti, cei care sunt profesionişti spun că este un buget credibil, primeşte un aviz negativ. Dar, până la urmă, ştiţi cum e, politica încă este o problemă.”, a tunat Cîțu, mințind fără să clipească.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

În anii 2017, 2018 și 2019, bugetele au fost făcute de PSD. Iar adevărul nu este deloc cel spus de premierul României.

În 2017, pe 27 ianuarie, când premier era Sorin Grindeanu, Consiliul Economic și Social a avizat favorabil Legea bugetului de stat pentru 2017, dar cu observații și propuneri de modificare, scrie factual.ro.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’

Pe 5 decembrie 2017, când premier era Mihai Tudose, Consiliul Economic și Social a avizat nefavorabil proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2018.

Pe 5 februarie 2019, când premier era Viorica Dăncilă, Consiliul Economic și Social a avizat favorabil proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2019, dar cu observații și propuneri de modificare.

Citește și: Peste 33.000 de români au fost prinși de Poliție, fără mască de protecție! Bilanț făcut public de MAI

Așadar, CES nu a dat doar avize favorabile bugetelor întocmite de PSD. Unul a fost negativ, două au fost avizate favorabil, dar cu observații și propuneri de modificare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.