Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu acuză PSD de minciună: 'Ministerul Finanțelor împrumută bani la dobânzi astronomice, inclusiv de la austrieci'

Twitter
Florin Cîțu

Fostul premier liberal Florin Cîţu afirmă marți că PSD nu vrea reforme la guvernare și că acest lucru reiese și din faptul că Ministerul Finanţelor se împrumută la „dobânzi astronomice” inclusiv de la bănci cu capital austriac.

„PSD nu vrea să facă nicio reformă. Este clar (...) Vedem acest lucru și în disperarea cu care împrumută bani MF-PSD la dobânzi astronomice. Inclusiv de la bănci cu capital austriac. Marcel Ciolacu rămâne un MINCINOS. Adică un socialist. ÎI îndeamnă pe români să facă boicot dar el plătește zeci de miliarde de lei dobânzi în conturile băncilor străine. Anul acesta le face cadou băncilor 30 de miliarde de lei. Cea mai mare sumă, DIN ISTORIE, plătită de statul român pe dobânzi. (Așa și-au platit psd-iștii vacanța in Coreea de Sud?)”, a scris Cîțu pe contul său de Facebook.

El adaugă că proiectul privind reforma pensiilor speciale nu îmbunătăţeşte sistemul actual şi ”nu păcăleşte pe nimeni la Comisia Europeană”. „Am văzut proiectul de lege pentru 'reforma' pensiilor speciale. Este orice acest proiect doar reformă nu este”, a susţinut Cîţu. El consideră că proiectul prezentat nu îmbunătăţeşte sistemul actual, nu reprezintă niciun progres, ci e ”aceeaşi Mărie, cu altă pălărie" .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.