Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, citat motivațional pe Facebook. Deputat USR PLUS: 'Transmite că nu dorește neapărat să fie plăcut. A reușit'

Inquam Photos
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a postat pe pagina personală de Facebook un citat pe care îl atribuie unui celebru fost prim-ministru britanic, Margaret Thatcher. Cîțu insinuează prin acest mesaj că acțiunile pe care le întreprinde nu trebuie să fie pe placul cuiva, ci să aducă rezultate.

„Dacă îți propui să fii plăcut, vei fi pregătit să compromiți orice oricând, și nu vei obține nimic.”, este citatul publicat de Florin Cîțu.

„Transmite că nu dorește neapărat să fie plăcut. A reușit.”, a spus Cristian Seidler (USR-PLUS), aflat în studioul Antena3.

Colegul de partid al premierului, Benoni Ardelean, crede că, prin mesajul său, Florin Cîțu a transmis că are ”principii călăuzitoare”:

„Mesajul este foarte clar. În sfera publică poți să te îmbraci ca un papagal. Unuia îi place o culoare, altuia o altă culoare, și deseori în sfera publică trebuie să faci ceea ce crezi că trebuie să faci. Nu neapărat ce vor alții, pentru că în momentul respectiv te lași dus ca o frunză pe apă dintr-o parte în alta. (...) Important e să ai niște principii călăuzitoare în viață, și abia apoi oamenii te vor urma. Altfel nu ești lider.”

Reprezentantul opoziției, Robert Cazanciuc, spune că mesajul ”nu are sens în momente grele pentru țară”: „Eu cred că este mai degrabă pentru Margaret Thatcher (n.r. mesajul) pentru că citatul cred că îi aparține mai degrabă lui Abraham Lincoln. Nu știu ce vrea să ne spună domnul Cîțu cu astfel de mesaje care nu au sens în momentele chiar grele pentru țară.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.