Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, de Ziua Unirii Principatelor Române: 'Tot uniţi vom reuşi să protejăm sănătatea noastră, a tuturor, şi să redresăm economia după pandemie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu afirmă că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca naţiune, stă în unitate, mesaj adresat cu prilejul împlinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române, potrivit AGERPRES.

"Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza ne aminteşte că puterea de a ne îndeplini obiectivele, ca naţiune, stă în unitatea noastră. Revenirea la libertate şi democraţie am obţinut-o uniţi împotriva dictaturii, în decembrie 1989. Uniţi am obţinut garanţia parcursului euro-atlantic pe care România îl are de mai bine de un deceniu şi jumătate. Uniţi am demonstrat că putem opri grave derapaje, putem salva democraţia, atunci când o putere ilegitimă şi opresivă a acţionat împotriva propriului popor. Tot uniţi vom reuşi să protejăm sănătatea noastră, a tuturor, şi să redresăm economia după pandemie. La mulţi ani tuturor românilor!", a scris Florin Cîţu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: 30 de zile de la nașterea Guvernului Cîțu - Ciolanul încă nu s-a împărțit, România nu are proiect de buget

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.