Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, despre apelul lui Marcel Ciolacu: 'Cred că este primul pas pe care PSD îl face. Sper şi de la USR să vedem acelaşi rezultat'

Inquam Photos / George Calin
Florin Citu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, joi, la sediul partidului, că lista de miniştri din Cabinetul minoritar Ciucă este aproape finalizată şi a arătat că apelul liderului PSD Marcel Ciolacu la încheierea crizei ”este primul pas pe care PSD îl face, care arată că ar susţine un guvern minoritar”. Întrebat dacă e posibil să existe şi miniştri tehnocraţi în Guvern, Cîţu a spus că acest lucru trebuie discutat cu premierul desemnat.

”Acest lucru ( introducerea unor miniştri tehnocraţi în Guvern, nr) trebuie discutat cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Binenţeles că după aceea trebuie discutat şi în PNL, pentru că partidul a propus premierul. Dacă propui miniştri tehnocraţi, nu se ştie dacă eşti la guvernare sau nu, şi e puţin bizar, şi atunci este discutat şi în BPN şi BEx”, a spus Cîţu.

El a precizat că va fi acelaşi număr de ministere şi în Cabinetul Ciucă.

Despre apelul liderului PSD Marcel Ciolacu la responsabilitate, pentru învestirea unui nou Guvern cât mai repede, Cîţu a răspuns: ”Eu aşa o văd, cred că este primul pas pe care PSD îl face, care arată că ar susţine un guvern minoritar”.

Florin Cîţu a precizat că PSD a spus de opt luni de zlle că nu doreşte să intre la guvernare şi niciodată nu a venit cu o propunere de premier la Palatul Cotroceni.

”Variante, şi îmi pare bine că merge în această direcţie PSD, este de a susţine un guvern minoritar. Sper şi de la USR să vedem acelaşi rezultat, să avem acest guvern votat de cât mai mulţi parlamentari”, a mai declarat Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.