Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, despre creșterea prețurilor: Majoritatea factorilor sunt externi

fanatik.ro
preturi

Premierul Florin Cîțu spune că prețurile înregistrează o creștere la nivel global, dar că rata inflatiei o sa scada in perioada urmatoare in Romania.

„Domnule Cîțu ar fi bine să coborâți cu picioarele pe Pământ. Să uitați pentru o clipă măcar de luptele interne pentru șefia partidului și să-ți întorci privirea către români. Intră prin magazine și vezi cum au crescut preturile...La următoarele alegeri, PNL cu dumneavoastră în frunte, nu va atinge pragul electoral”, i-a scris un internaut premierului, pe pagina acestuia de Facebook.

Cîțu i-a răspuns că rata inflației o să scadă în perioada următoare.

„Cresterea preturilor este observata la nivel global. Sunt mai multi factori, majoritatea externi. Dar BNR ne asigura ca rata de crestere a preturilor incetineste si rata inflatiei o sa scada in perioada urmatoare. Guvernul va continua investitiile si reforma. Doar asa vom mentine ritmul de crestere a veniturilor. Am preluat o economie bolnava dupa 30 de ani in care au lipsit reformele si investitiile. Am stabilizat situatia si acum incepem sa construim. Rezultatele se vad deja dar se vor vedea si mai bine in urmatorii ani. Va garantez ca doar prin reforma si investitii putem sa crestem nivelul de trai pentru TOTI romanii”, a răspuns premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.