Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, despre intrarea USR PLUS în opoziție: 'Nu cred că vor vota cu AUR și PSD împotriva proiectelor agreate împreună'

Inquam Photos / George Calin
Florin Cîțu Parlament

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la TVR 1, că și dacă USR PLUS rămâne în opoziție are încredere că foștii colegi de guvernare vor vota proiecte agreate înainte să se despartă, precum legea offshore, PNRR, reforma pensiilor sau legea salarizării.

Cîțu a spus că a avut joi „o intalnire foarte buna” cu reprezentantii OMV Petrom. „Important e sa stim ca in continuare vor sa investeasca in Romania”, a adăugat el.

„Am discutat si de legea offshore, a fost prezent si ministrul Energiei si trebuie sa fie adoptata in aceasta sesiune parlamentara. Este posibil, aici nu sunt ingrijorat. Faptul ca USR PLUS nu sunt in Guvern, nu cred ca vor vota in Parlament impotriva unor legi care aduc beneficii romanilor. Cu PNRR vom merge in Parlament, nu cred ca se vor opune doar pentru ca sunt acum cu AUR si cu PSD. Reforma pensiilor, impreuna am agreat. Reforma salarizarii, principiile le-am agreat impreuna. Eu cred ca valorile, principiile, conteaza ceva, sper ca totusi USR mai au niste principii si valori europene”, a precizat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.