Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi restricții? Florin Cîțu: 'În funcţie de evoluţia situaţiei, vom veni şi cu măsuri'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, se poate veni cu noi măsuri, dar deocamdată sunt implementate cele existente.

“Vom analiza situaţia, vom vedea evoluţia şi în funcţie de evoluţia situaţiei vom veni şi cu măsuri. În acest moment sunt măsurile pe care le avem şi pe acestea le implementăm”, a declarat premierul, întrebat dacă Guvernul ia în calcul noi restricţii.
Florin Cîţu a precizat că pentru industriile afectate în urma deciziei de carantinare a unor localităţi există în continuare măsuri cum sunt şomajul tehnic şi cel legat de programul de muncă flexibilă.
“Tocmai pentru a reduce din impactul negativ al acestor măsuri există în continuare şi măsura de muncă flexibilă Kurzarbeit, există şi şomaj tehnic, toate aceste măsuri sunt măsuri care au dat rezultate anul trecut, ele sunt în continuare în vigoare, deci şi pentru anul acesta. În ceea ce priveşte predictibilitatea, aici depinde doar de noi, toţi românii, să respectăm regulile şi atunci când le vom respecta veţi vedea că vom fi mai predictibili”, a mai declarat Florin Cîţu.
În ultima perioadă, numărul de infectări a fost în creştere. Municipiul Bucureşti a intrat la miezul nopţii în scenarul roşu, iar municipiul Timişoara în carantină pentru următoarele 14 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.