Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, despre moțiunile PSD și USR-AUR: O competiție între cine să arunce țara în haos

Inquam Photos / George Calin
florin citu parlament

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, înaintea primei ședințe a conducerii PNL după alegerea sa în fruntea partidului, că în Parlament este un „festival” al celor care „vor să arunce țara în haos”, după ce și PSD a depus moțiune de cenzură, iar CCR a decis că și moțiunea USR-AUR trebuie să ajungă la vot.

„In Parlament este un festival si o competitie a celor care vor sa destabilizeze tara si sa arunce tara in haos, pe de-o parte PSD, pe de alta parte USR si AUR”, a declarat Cîțu.

Chestionat dacă va propune colegilor din PNL, în cazul în care va trece moţiunea de cenzură, să meargă la consultări la Palatul Cotroceni tot cu el propunere de premier, Florin Cîţu a replicat: „Întâi să vedem moţiunile la vot. După aceea vom lua o decizie în BPN”.

„Îmi spune aşa că în Parlamentul României AUR – PSD şi USR PLUS sunt noua coaliţie. Asta îmi spuneţi. Astăzi avem un Guvern care funcţionează normal şi poate să dea ordonanţe. Eu nu lucrez cu scenarii. Sunt 1.000 de scenarii, nu are sens să discutăm fiecare scenariu. E o competiţie a două partide care vor să arunce ţara în aer. Ne uităm la ei, vedem cu se dezbate în Parlament, noi ne ocupăm de guvernare. Haideţi să ajung moţiunile la vot să vedem că PSD votează cu USR şi cu AUR, să vedem că USR votează cu PSD. Dacă cei de la USR decid să nu vină la guvernare înapoi, mergem cu propuneri de miniştri mai departe”, a explicat Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.