Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, despre noua lege PSD privind certificatul verde: 'Va întârzia campania de vaccinare'

Facebook
Cîțu Ciolacu

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat marți că nu a văzut noul proiect pregătit de PSD pentru introducerea certificatului verde, dar că depunerea în Parlament a unei noi legi nu va ajuta campania de vaccinare.

  • „Nu am vazut acest proiect. L-am cerut. Nu l-am vazut, nu stiu despre ce este vorba, inteleg ca premierul este de acord. Asteptam sa vedem care este varianta. Punctul meu de vedere este ca orice alt proiect, cand avem activitate pe buget, cred ca va intarzia toata aceasta campanie de vaccinare. Sa speram ca nu este asa, ca este foarte bun si ca il vom putea adopta foarte repede”, a declarat liberalul.

O ședință a coaliție de guvernare PNL - PSD - UDMR are loc de la ora 15.00, în Parlament.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, lucrează la o nouă propunere legislativă privind certificatul verde.

El a arătat că se va discuta în coaliţie dacă se va merge pe această variantă sau pe vechiul proiect care se află în Parlament. "Sunt două propuneri: să venim cu un nou act normativ, pe care domnul Rafila nu l-a finalizat până acum, dar în 48 de ore îl va finaliza şi se va discuta. Categoric va exista o propunere, până la sfârşitul anului, să treacă prin Parlament. (...) Momentan proiectul din Parlament nu a trecut nici de Senat (...), a căzut la Senat, deci înseamnă că există un semnal. (...) Domnul Rafila a venit cu o nouă propunere, ceva de prevenire şi când să se introducă acest certificat verde. Îl lăsăm pe domnul Rafila să răspundă exact. Există două variante: să se meargă pe acest proiect de lege sau pe noul act normativ care se va discuta în coaliţie", a declarat Ciolacu, după şedinţa coaliţiei de guvernare care a avut loc la Parlament.

Liderul PSD a subliniat că certificatul verde este prioritar pentru coaliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.