Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, după recordul înregistrat la vaccinare: 'Cifre care ne dau speranțe. Am încredere că, în perioada următoare, vom înregistra noi recorduri'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a transmis, vineri, după ce România a înregistrat un record la vaccinarea pe 24 de ore, că cifrele dau speranțe să scăpăm de pandemie.

„Record la vaccinări cu prima doză astăzi. Peste 86.000 de mii de români au ales să înceapă imunizarea prin cea mai sigură metodă, iar în total peste 128.000 de persoane s-au vaccinat în cursul acestei zile, până la ora la care scriu această postare”, spune premierul interimar Florin Cîțu.

Citește și: DOCUMENT Dovada că se poate: România stabilește un RECORD la vaccinare - peste 128.000 de persoane vaccinate

Cîțu afirmă că acestea „sunt cifre care ne dau speranțe”.

„Vaccinarea înseamnă sănătate și grijă. Grijă pentru propria persoană, pentru cei apropiați și pentru cei care au nevoie să acceseze sistemul de sănătate, fie că suferă de COVID 19 sau de alte afecțiuni. Îi felicit pe toți cei care s-au vaccinat până acum și am încredere că, în perioada următoare, vom înregistra noi recorduri”, a afirmat premierul interimar.

Aproape 130.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore, din care peste 86.000 au făcut prima doză, conform statisticii realizate de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.