Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, fără resentimente după atacurile miniștrilor USR PLUS: 'Vor fi evaluați corect, contează ce fac și nu ce spun'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miniștrii din cabinetul său vor fi evaluați doar în funcție de realizări, nu și de declarații. Anunțul a fost făcut după ce mai mulți lideri USR-PLUS, inclusiv ministrul Transporturilor, l-au atacat public.

Premierul Florin Cîțu a declarat că nu vrea să comenteze declarațiile miniștrilor. Ei vor fi evaluați în funcție de lucrurile făcute la minister, nu de declarații.

„Am spus că nu comentez opiniile membrilor Cabinetului. Am spus asta și înainte. Tot ceea ce pot să îi asigur pe membrii Cabinetului este că de fiecare dată voi face o evaluare corectă, bazată pe ceea ce fac și nu pe ceea ce spun. Îi asigur pe membrii Cabinetului că opiniile lor personale sunt opiniile lor personale. Îi voi evalua de fiecare dată pentru ceea ce fac și nu pentru ceea ce spun că fac”, a declarat Florin Cîțu.

Prim-ministrul a mai spus că încă nu a primit de la toți miniștrii fișele care vor fi folosite la evaluare. Cele mai multe fișe lipsă sunt de la miniștrii USR-PLUS.

„Nu de la toți miniștrii. O să vă spunem mâine care sunt ministerele de unde nu am primit. Sunt câteva, nu mi le aduc aminte pe toate. Sunt mai multe ministere. Sunt majoritatea de acolo (n.r. de la USR-PLUS)”, a precizat Florin Cîțu.

Premierul a adăugat că problemele politice vor fi discutate luni în cadrul ședinței coaliției.

„Coaliția poate merge mai departe. Coaliția este acolo să guverneze. Cred că trebuie cu toții să înțelegem că există o diferență între actul politic, ceea ce se întâmplă în Parlament, și actul de guvernare”, a tras concluzia Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.