Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu: Nu vreau să îi pun în situații penibile pe colegii mei/ Video

captura Facebook
Florin Citu

Florin Cîțu s-a retras din funcța de președinte al Senatului, asta după ce Nicolae Ciucă i-a adus la cunoștință faptul că nu mai are sprijinul partidului. Cîțu a explicat că el i-a supărat rău pe cei de la PSD, de aceea liberalii l-au îndepărtat.

”Președintele partidului și secretarul general mi-au cerut demisia, mi-au spus că mi s-a retras sprijinul partidului. Nu am vrut să îi pun pe unii dintre colegii mei în situația penibilă de a vota împotriva conducerii partidului și am luat decizia de a mă retrage.

Știți foarte bine ce mi s-a reproșat. Sunt aceleași declarații de ani de zile, acele măsuri care vin de la PSD, măsuri care fac rău românilor și cărora mereu m-am opus.”, a spus Florin Cîțu.

Cîțu a explicat că a devenit premier cu melodia ”Can't stop me now” și pleacă din funcția de președinte al Senatului tot cu această melodie.

Florin Cîțu a sugerat faptul că i-a supărat pe cei de la PSD, iar liberalii au decis să-l înlăture pentru a le face pe plac partenerilor de coaliție. ”Pe cei de la PSD i-am supărat foarte tare”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.