Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, înțepături pentru Ciolacu: 'PNL crede că te poţi dezvolta doar cu investiţii. În acest pachet nu există aceste investiţii'

evz.ro
Florin Cîțu

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, consideră că obiectivul de reducere a cheltuielilor bugetare cu 10% este "ambiţios", dar s-ar putea realiza şi astfel s-ar da un semnal important investitorilor.

"Am văzut în presă măsurile respective. Ele nu au fost prezentate în PNL. Sunt măsuri adoptate pentru perioada de criză, sper să fie fundamentate. Vom vedea atunci când apar şi actele normative care le vor fundamenta. (...) PNL crede că te poţi dezvolta doar cu investiţii. În acest pachet nu există aceste investiţii. Ni se spune că se vor reduce cheltuielile bugetare cu 10%, (...) ceea ce ar însemna să reducem 52 de miliarde. Este ambiţios, dar se poate face (...) Nu-mi dau seama exact acum la ce se referă aceste reduceri de cheltuieli. Şi dacă se face reducerea de 52 de miliarde de lei, ar fi un semnal important pentru investitori şi atunci veţi vedea că lucrurile vor sta mai bine", a spus Cîţu, miercuri, la Senat, relatează Agerpres.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că o măsură stabilită de coaliţie este diminuarea cheltuielilor bugetare cu cel puţin 10%, iar această diminuare se va face de la bunuri şi servicii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.