Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu îi va cere explicații lui Ludovic Orban: 'Parteneriatul cu Klaus Iohannis nu este pe persoană fizică'

citu Congres

„Parteneriatul cu Klaus Iohannis nu este pe persoană fizică”, a spus luni liderul PNL Florin Cîțu, care îi va cere explicații lui Ludovic Orban pentru declarația făcută după Congresul PNL. Întrebat dacă va lua în calcul sancționarea acestuia, Cîțu a spus: „Haideți să vedem și lămurim în BEx”.

Ludovic Orban a anunțat, sâmbătă seară, după ce a pierdut alegerile din PNL, că din acel moment între el și președintele Iohannis nu mai există niciun parteneriat.
Întrebat, duminică, dacă își retrage aceste afirmații, Orban a replicat: "Ce mai e de spus faţă de ce am spus ieri? Când mi-am retras eu vreo declaraţie?".
"Dacă vrea să aibă parteneriat, să aibă cu preşedintele partidului, ales”, a mai spus fostul lider al PNL referindu-se la Klaus Iohannis.
Întrebat dacă crede că pierderea alegerilor din PNL a fost influenţată de preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a răspuns: "He! Aţi fost martori la congres, ce să mai vorbesc?. Eu vă spun că nu am trăit niciun astfel de congres. Aţi văzut şi dumneavoastră: fata care a votat înaintea mea îşi fotografia buletinul de vot şi cu draperia trasă şi cu toate camerele. Ăsta numai aşa, un exemplu”.
Chestionat, de asemenea, dacă ar putea fi sancționat pentru aceste declarații, Orban a răspuns: "Cum să fiu sancţionat?”, în timp ce despre o eventuală excludere a sa din partid a spus că "ar fi ultima nebunie pe care ar putea să o facă cei din echipa necâştigătoare”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.