Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu îl urechează pe Dan Barna: 'Suntem pe locul 4 în topul ţărilor din UE'

Facebook
citu-aniversare

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că România este "tot mai aproape de revenirea la normalitate", precizând că ţara noastră ocupă locul 4 în topul ţărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze.

"Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate. România ocupă locul 4 în topul ţărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze. Avem un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane. Au fost deschise noi fluxuri şi capacitatea de vaccinare în România depăşeşte 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toţi să vă vaccinaţi! Cu toţii vrem să scăpăm de pandemie şi să ne întoarcem la vieţile de dinainte. Revenirea la normalitate este la îndemâna noastră şi ţine de fiecare dintre noi", a scris Cîţu, pe Facebook.

Declarația lui Florin Cîțu vine ca răspuns la acuzațiile vicepremierului său, Dan Barna, care i-a strigat că actuala campanie națională de vaccinare „nu arată nici performanță, nici înțelepciune strategică”.

Citește și: Dan Barna îi reproșează lui Florin Cîțu eșecul campaniei de vaccinare: 'Nu arată nici performanță, nici înțelepciune strategică' / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.