Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicația lui Florin Cîțu pentru demiterea secretarului de stat care l-a criticat pe Klaus Iohannis: 'Mi-a venit o informație'

secretar de stat

Florin Cîțu a explicat joi de ce a demis a doua zi de la numire un secretar de stat despre care presa a relatat că l-a criticat pe Klaus Iohannis și și-a șters postările de pe Facebook.

  • „Sunt foarte ferm in ce priveste oamenii pe care ii numesc. Daca as fi avut informatia la momentul respectiv nu as fi facut numirea”, a zis Cîțu. Întrebat la ce informație se referă, el a zis „Mulțumesc”. La insistențele jurnaliștilor, premierul a zis: „O informatie care mi-a venit dupa aceea. Multe informatii nu sunt publice”. Cîțu a zis că nu a fost sunat în acest caz de Klaus Iohannis.

Marian Murguleţ, fostul CIO Guvernamental (Chief Information Officer), a fost eliberat din funcţia de secretar de stat de la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, printr-o decizie de astăzi a premierului Florin Cîţu. Demiterea vine la o zi după ce Marian Murguleţ a fost numit pe această funcţie.

Surse din PNL au declarat pentru News.ro că, spre deosebire ce ceilalţi secretari de stat, Marian Murguleţ a fost numit fără acordul BEx PNL, în condiţiile în care toţi ceilalţi secretari de stat au avut un vot în BEx şi o verificare prealabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.