Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, mesaj către USR-PLUS: Orice negociere cu PSD este o trădare a poporului român

inquamFOTO/Octav Ganea
citu Guvern

Premierul Florin Cîțu le-a transmis celor de la USR-PLUS că orice negociere cu cei de la PSD înseamnă o trădare a poporului român și i-a chemat să găsească soluția în interiorul coaliției de guvernare.

”Astăzi avem un BPN pentru a lua câteva decizii importante. La început aș vrea să transmit un mesaj românilor: eu, Florin Cîțu, am intrat în politică și am promis că nu voi negocia niciodată cu PSD-ul și cât timp voi fi eu în PNL nu se va negocia cu PSD. A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Orice soluție pentru situația în care ne găsit azi trebuie negociată în interiorul coaliției de guvernare și nu în exterior.

Fac un apel la maturitate și responsabilitate! Avem foarte multe proiecte importante, care trebuie duse mai departe. PNRR-ul va fi adoptat în umătoarele săptămâni și trebuie implementat, avem Legea consumatorului vulnerabil și multe alte proiecte pentru care oamenii ne-au oferit încrederea lor.

Soluția pentru toată această problemă se află în interiorul coaliției, nu în negocierile din afara coaliției.”, a spus Florin Cîțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.