Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, NOU SEMNAL pentru cei care RIDICĂ PRETENȚII: E important să gestionăm RESURSELE pe care le avem

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a afirmat că a avut o întâlnire extrem de utilă marţi cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, iar discuţiile au vizat „predictibilitate şi stabilitate în domeniul fiscal, digitalizare şi simplificarea interacţiunii cu instituţiile statului, reducerea dezechilibrelor de pe piaţa muncii, stimularea investiţiilor şi a absorbţiei fondurilor europene şi transparenţă în cheltuirea banilor alocaţi fie de la bugetul de stat”, conform News.ro.

Citește și: Anthony Fauci dă BOMBA: pentru a ne FERI de coronavirus e nevoie să purtăm DOUĂ MĂȘTI simultan

 

„Extrem de utilă întâlnirea pe care am avut-o astăzi, alături de ministrul Finanţelor Alexandru Nazare, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, şi ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor Barna Tánczos, cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României. Am discutat despre predictibilitate şi stabilitate în domeniul fiscal, digitalizare şi simplificarea interacţiunii cu instituţiile statului, reducerea dezechilibrelor de pe piaţa muncii, stimularea investiţiilor şi a absorbţiei fondurilor europene şi transparenţă în cheltuirea banilor alocaţi fie de la bugetul de stat, fie atraşi prin programe de finanţare europene sau prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Discuţiile mi-au confirmat că direcţiile pe care echipa guvernamentală le consideră prioritare în etapa actuală au fost identificate ca fiind prioritare şi de partenerii noştri de discuţii din mediul de afaceri”, a declarat Florin Cîţu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

Şeful Executivului a adăugat că e important ca în această perioadă să fie gestionate eficient resursele de care dispune bugetul de stat.

„Cuvântul de ordine este eficientizare, mai ales în această perioadă de constrângeri prin care trecem din cauza pandemiei şi pe care ne dorim ca România şi toţi românii să o depăşească cu bine. Este important ca în perioada care urmează să gestionăm eficient resursele de care dispunem, din perspectiva priorităţilor care se conturează pentru perioada următoare. Rămânem în continuare deschişi dialogului cu societatea civilă şi cu mediul de business, pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii în efortul nostru comun pentru relansare post-pandemie”, a completat Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.