Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu NU ANUNȚĂ SOLUȚII pentru Timișoara: Primăria să dea explicații pentru moartea bărbatului asfixiat după tăierea căldurii

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul interimar Florin Cîțu a spus joi că Primăria Timișoara ar trebui să dea explicații, după ce un om a murit miercuri seara încercând să se încălzească cu flacăra de la aragaz, în condițiile în care furnizarea căldurii în oraș a fost sistată.

Întrebat miecuri cine ar tebui să răspundă după ce o persoană a murit la Timișoara din cauza frigului, în condițiile în care orașul nu mai are căldură de trei zile, premierul interimar a spus că explicațiile ar tebui să vină de la Primăria Timișoara.

Citește și: Florin Cîțu NIMICEȘTE PSD și USR: PSD Nu vrea să intre la guvernare, vrea să intre la guvernare, mai apoi vrea guvern de tehnocrați

„Primăria Timișoara ar tebui să vină cu explicații. Există un primar care e gestionarul situației, a fost ales, sunt sigur că atunci când a fost ales a venit cu promosiuni și a explicat cu ce soluții va veni. Cred că ar trebui să vedem ce s-a întâmplat acolo, dar bineînțeles orice astfel de tragedie n-ar tebui să se întâmple, ar trebui răspunsurile să le luam de acolo”, a spus Florin Cîțu. Un bărbat de 66 de ani din Timișoara a murit, iar fiica lui de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, după ce s-ar fi intoxicat miercuri seara cu monoxid de carbon. Potrivit unor surse judiciare, cei doi ar fi încercat să se încălzească cu flacăra de la aragaz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.