Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu nu dă doi bani pe decizia USR-PLUS: Ține ședința de guvern și cheamă secretarii de stat PNL ca să semneze în locul miniștrilor absenți

Inquam Photos / George Calin
Guvern cîțu sedinta

Reprezentanții Guvernului au anunțat că ședința de Guvern, întreruptă miercuri la prânz, va fi reluată la ora 19.00, conform programului anunțat. Asta, deși miniștrii USR-PLUS au declarat că nu vor participa la aceasta.

Însă, Florin Cîțu dejoacă planul partenerilor. A decis să cheme la ședință secretarii de stat ai PNL ca să semneze în locul miniștrilor absenți.

Potrivit art. 38 din Codul Administrativ, „Guvernul adoptă hotărâri și ordonanțe în prezența majorității membrilor săi. Hotărârile și ordonanțele se adoptă prin consens. Dacă nu se realizează consensul, hotărăște prim-ministrul”. Hotărârile și ordonanțele Guvernului se semnează de prim-ministru, se contrasemnează de miniștrii care au obligația punerii lor în executare.

Dintre cei 22 de membri ai Guvernului Cîțu, doar 8 sunt reprezentanți ai USR PLUS.

Citește și: Mutare radicală a USR PLUS: Cioloș și Barna au decis ca miniștrii partidului să NU participe la ședința de guvern

„Am decis să nu participăm în această seară la ședința de Guvern de la ora 19.00 și să convocăm mâine dimineață la ora 10.00 o ședință a coaliției”, a declarat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.