Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu NU spune dacă a fost felicitat de Klaus Iohannis: 'Președintele nu se implică în politica partidelor din România'

captură TV
Florin Citu

Noul președinte al PNL Florin Cîțu a spus sâmbătă seară la Antena 3, întrebat dacă l-a sunat Klaus Iohannis după victoria de la alegeri, că nu dorește să vorbească despre ce discută cu președintele, adăugând că Iohannis „nu se implică în politica partidelor din România”.

Şeful statului Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Congresul PNL. Președintele a subliniat necesitatea ca actuala criză politică să fie depășită. „Guvernarea trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia”, a punctat șeful statului.

„Este imperativ să depăşim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia, cu atât mai mult cu cât prim-ministrul şi miniştrii liberali sunt atacaţi din toate părţile, întregul PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate şi să îi susţină cu toate forţele”, a spus Iohannis, la Congresul PNL.

El a afirmat că "sabotajele din propriul partid" sunt de neînţeles.

„Nu numai că PNL trebuie să rămână la guvernare, dar eu cred că România poate să aibă un deceniu de guvernare de dreapta. Ca acest lucru să fie posibil este nevoie de fapte, de acţiuni concrete, nu doar de discursuri şi promisiuni”, a mai spus şeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.