Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu părăsește triumfal Palatul Victoria: Guvernul a publicat bilanțul activității fostului premier, la încheierea mandatului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Citu

Guvernul a publicat, joi, în ziua preluării mandatului de către noul cabinet PSD PNL UDMR condus de Nicolae Ciucă, bilanțul activității fostului cabinet Florin Cîțu.

„Florin Cîțu a preluat mandatul în fruntea Executivului în decembrie 2020, mandat în care a reușit să obțină cea mai mare creștere a Produsului Intern Brut din Uniunea Europeană, România situându-se între primele patru state din UE ca revenire economică”, se arată în bilanț.

Raportul mai arată că în mandatul lui Cîșu s-au eliminat taxe, a crescut PIB-ul, au crescut investițiile străine, s-a redus deficitul bugetar și industria a recuperat semnificativ.

„Puterea de cumpărare (câștig salarial net real) a crescut cu 3,1% în primele 9 luni”, iar „creșterea veniturilor salariale a fost de 9,9%” în mandatul de premier a lui Florin Cîțu, mai spune bilanțul

„Prin măsurile luate în mandatul său, Guvernul condus de Florin Cîțu a câștigat încrederea agențiilor de rating și a investitorilor străini”, se mai arată în raport.

Documentul integral poate fi consultat aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.