Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Florin Cîțu ar fi ieșit de pe toate grupurile PNL: nu ar mai participa la nicio acțiune a partidului/ UPDATE: Probleme tehnice

dw.com
Florin Cîțu

Fost președinte al PNL și fost premier susținut de PNL, Florin Cîțu, în prezent președinte al Senatului se rupe total de partid. Oficial, Florin Cîțu și-a anulat agenda pentru ziua de vineri invocând motive personale. Conform surselor noastre, Florin Cîțu ar fi ieșit de pe toate grupurile de comunicare ale PNL și nu va mai participa la nicio acțiune politică a PNL.

UPDATE: Neoficial surse din anturajul fostului șef al PNL susțin că a fost o problema tehnică cu instalarea și dezinstalarea aplicației. În fapt va participa la ședințele PNL de la Brașov, dar la sărbătoarea de la Florica nu va putea fiind plecat în delegație oficială în Finlanda.

Citește și: Președintele Senatului și-a anulat toate întâlnirile pentru astăzi; Cîțu invocă 'motive personale'

Surse din PNL ne-au precizat faptul că Florin Cîțu a ieșit de pe grupurile PNL, asta pentru că nu mai dorește să fie la curent cu punctajul partidului și va merge pe liniile de comunicare personale.

De asemenea, PNL are trei evenimente săptămâna viitoare: ziua partidului, Liga Aleșilor Locali și Consiliul Național, iar Florin Cîțu nu intenționează să mai participe.

Surse din PNL ne-au explicat faptul că mai mulți liberali au încercat să afle motivele care l-au determinat pe Florin Cîțu să ia aceste decizii radicale, dar acesta le-a transmis că se va concentra pe funcția de președinte al Senatului și pe asigurarea relațiilor cu partenerii internaționali.

Se pare că în interiorul PNL ar fi avut loc o serie de discuții, asta pentru că, până ieri, Florin Cîțu confirmase prezența la evenimentele partidului, dar între timp se pare că s-a răzgândit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.