Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, răfuială totală cu PSD la moțiune: Vă dau lecții. Luați notițe / VIDEO

Captura TV
florin citu

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat luni în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea pe moțiunea simplă inițiată de parlamentarii PSD si intitulata „Virusul Cîțu a infectat economia națională!”, că social-democratii au nevoie de lectii de economie.

  • Despre programul IMM Invest: Deja avem companii care au luat bani. Sa comparam cu Start-up Nation din 2019 (...) sunteti niste tepari, le-ati promis bani romanilor si nu le-ati dat
  • Am dat jos Romania din topul rusinii, luna de luna aveam cea mai mare inflatie. Veti vedea ca vom trece in partea cealalata.
  • Va dau lectii de economie aici gratuit, puteti sa va luati notite. Trebuie sa intelegeti cum se finanteaza un deficit bugetar. Ce inseamna un deficit bugetar? Inseamna ca avem cheltuieli mai mari decat venituri. Diferentele trebuie acoperite de undeva. Sunt trei variate. PSD ce-a facut trei ani de zile? Nu a platit facturi. Noi nu facem asta, noi nu suntem tepari. Ce mai poti sa faci, poti sa cresti taxele. Noi nu crestem taxele.
  • Ma imprumut mai ieftin cu un punct procentual decat va imprumutati voi, asta stiu ca va doare. Sunt primul ministru din istorie care s-a imprumutat negativ, sunt singurul din istorie care a facut asa ceva.

Citește și: Care sunt MĂSURILE din STAREA DE ALERTĂ: documentul integral adoptat de Guvern / Parlamentul are ultimul cuvânt / Ce se poate întâmpla după 15 mai .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.