Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu recunoaște tensiunile din PNL: 'Au fost și momente dificile. Eu nu voi face compromisuri niciodată'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, a evitat să-l critice voalat pe actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, atunci când a vorbit la Digi24 despre viitorul partidului. Cîțu a ținut mai mult să scoată în evidență rolul său avut până acum în cadrul partidului și viitorul pe care liberalii trebuie să-l pregătească minuțios.

Citește și: Emil Boc crede că Florin Cîțu o să fie noul președinte al României: ‘E un posibil candidat la prezidențiale din partea PNL’ - VIDEO

„Ba da, conducerea de până acum a fost europeană. România a ieșit cu fruntea sus tocmai pentru că a aplicat principii liberale. Dar cred că trebuie să forțăm!

PNL conduce această coaliție de guvernare, dar cred că poate mai mult: are resurse și oameni care nu mai vor să facă compromisuri. Evident că au fost și momente dificile. Eu nu voi face compromisuri niciodată! PNL să poată implementa măsurile, iar pentru acest lucrum trebuie să fim la guvernare cel puțin 8 ani de zile. Eu pot să aranjez și să pregătim terenul, dar avem nevoie de un partid puternic.

În fiecare funcție să fie oameni de valore.

Nu am discutat cu domnul Emil Boc despre o posibilă candidaură a sa în fruntea PNL. Oamenii pe care i-am adus lângă mine au demonstrat unde conduc

Din punctul meu de vedere această competiție e deja tranșată. Nu mai trebuie să demonstrez că această guvernare este de succes.

Este o competiție în care PNL o să iasă mai puternic.

Eu zic că se poate mai bine. Faptul că vreau această responsabilitate arată că lucrurile ar putea să meargă mai bine. Eu zic că sunt omul care poate duce partidul în următoarea etapă", a spus Florin Cîțu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.