Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, replică ironică pentru contestatarul său din ședința PNL: 'Dacă dorește terapie de grup, este întotdeauna binevenit'

Inquam Photos / George Calin
florin citu pnl

Florin Cîțu, președintele PNL, îi dă o replică ironică lui Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, cea mai performantă filială județeană a liberalilor, cel care l-a criticat în ședința conducerii partidului de marți seara.

„A fost un Congres, am fost ales cu 60%. Domnul Motreanu a candidat. Ăsta e momentul, dacă dorește terapie de grup, este întotdeauna binevenit”, a afirmat Cîțu.

Liberalii au discutat, marţi seară, despre flexibilizarea mandatului şi au decis să discute cu PSD şi USR. Liderii de filiale şi-au exprimat punctele de vedere, cei din Ardeal poziţionându-se împotriva USR. O poziţie tranşantă a avut-o Dan Motreanu, care i-a reproşat lui Florin CÎţu eşecul negocierilor de până acum.

Dan Motreanu a fost întrebat, marţi seară, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL dacă Florin Cîţu este vinovat pentru ce se întâmplă în partid şi a afirmat. „Da, în acest moment este vinovat.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.