Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu s-a pus pe dat telefoane: După premierul Franței, a vorbit și cu omologul grec despre vaccinare

captura Facebook
Florin Citu

Premierul Florin Cîţu a avut luni o convorbire cu omologul grec Kyriakos Mitsotakis, iar discuţiile au vizat campania de vaccinare. Şeful Executivului român i-a transmis prim-ministrului Greciei că speră ca cetăţenii români să poată călătorii din nou fără restricţii în Grecia. „Turismul reprezintă unul dintre cele mai importante domenii ale relaţiei noastre bilaterale”, a adăugat Cîţu.

„Astăzi (luni -n.r.) am avut o convorbire cu omologul meu grec, domnul Kyriakos Mitsotakis. Am discutat despre situaţia pandemică din ambele ţări, şi despre relaţia de prietenie atât de veche dintre România şi Grecia.

Citește și: Patru asociații de magistrați condamnă dur desființarea SIJJ și revenirea la DNA a competențelor de anchetare a judecătorilor și procurorilor: ‘Este o amenințare clară la adresa independenței individuale a acestora’

Campania de vaccinare a fost unul dintre principalele subiecte ale discuţiei, în speranţa că, în curând, cetăţenii români vor putea din nou călători fără restricţii în Grecia. Turismul reprezintă unul dintre cele mai importante domenii ale relaţiei noastre bilaterale.

Mă bucur că există o cooperare strânsă între cele două state, şi că suntem parteneri în cadrul marii familii europene”, a scris Florin Cîţu luni pe Facebook.

Citește și: Directivă de ultimă oră a ministrului Lucian Bode! Și-a trimis Corpul de Control la verificări! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.