Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu SE ASCUNDE: ce a răspuns când a fost întrebat dacă va DEMITE următorul ministru care îl jignește

Inquam Photos / George Calin
Guvern cîțu

Premierul Florin Cîțu a refuzat să spună dacă va remania următorul ministru care îl jignește. Cîțu a fost întrebat acest lucru după ce ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a numit zombie politic.

"Eu nu cred că se va mai întâmpla așa ceva",a declarat Florin Cîțu.

Citește și: BREAKING Costel Alexe NEAGĂ acuzațiile de șantaj din scandalul Romsilva: Angajările nu sunt atributul ministrului

 

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat miercuri pentru News.ro, referinu-se la conflictul cu premierul Florin Cîţu, după ce l-a numit pe acesta ”zombie politic”, că săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar ”ce s-a spus atunci, s-a spus”. El a admis că poate fiecare dintre ei a exagerat. Ca şi Florin Cîţu, el a refuzat să spună ce au discutat, invocând caracterul privat al discuţiei.

„Săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni. Am avut discuţii şi în privat cu premierul, care vor rămâne private. Eu sunt un om de echipă şi loial când funcţionăm ca o echipă. Important e actul de guvernare în beneficiul românilor. Avem enorm de muncă şi la ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, şi în toate domeniile. Această coaliţie a găsit resursele de a continua programul de guvernare”, a afirmat Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.