Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu se dedublează: una votează ca senator și alta decide în calitate de premier/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu copiază modelul instituit de Victor Ponta, cel care, la un moment dat, una susținea ca deputat și alta ca premier.

În Senat, Florin Cîțu a votat ”pentru” respingerea cererii de reexaminare a președintelui Iohannis care ceruse reintroducerea orelor de educație sexuală.

După votul din Senat, Florin Cîțu a îmbrăcat din nou haina premierului și a spus că este ”foarte, foarte supărat pe mai multe, pentru că lucrurile trebuie să meargă înainte...”.

Ba mai mult, Cîțu a explicat că a discutat cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, iar Guvernul va prelua inițiativa și va introduce educația sexuală în școli.

„Am vorbit cu ministrul Cimpeanu dupa acest vot si am luat decizia si o vom implementa, curricula tine de Ministerul Educatiei prin legea educatiei, va introduce de anul viitor o clasa care se va numi, cred, 'Educatie pentru viata'. Va fi introdusa automat, dar parintii care doresc sa isi retraga copiii din acea clasa vor putea sa o faca. Va functiona ca ora de religie. Cred ca ministrul Educatiei va anunta zilele urmatoare, decizia este luata (...) Este atributul ministrului sa faca curricula pt anul viitor si va introduce aceasta ora”, a spus premierul, la TVR 1, la doar câteva ore după votul exprimat în Senat.

Totuși, Florin Cîțu nu pare să știe ce a votat în Senat:

Rep.: Să înțeleg că dumneavoastră ca senator ați fi votat altfel decât colegii dumneavoastră?

Florin Cîțu: Da, aș fi votat altfel.

Lista de vot electronic de la Senat ne arată că Florin Cîțu a respectat linia partidului și a votat ”pentru” respingerea cererii de reexaminare a președintelui Iohannis care ceruse reintroducerea orelor de educație sexuală.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.