Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu și Cseke Attila au fost băgați în ședință de șefii consiliilor județene: S-a vorbit despre bani

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Președinții consiliilor județene au avut luni, o primă discuție la Guvern despre bugetul pe anul 2021. Aceștia s-au întâlnit cu premierul Florin Cîțu și cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, și au solicitat o strategie pe patru ani.

Adrian-Ioan Veștea, președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița, Peter Ferenc, președintele CJ Mureș, Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, și Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, au avut luni, o primă întâlnire cu prim-ministrul Florin Cîțu și cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Citește și: Patru asociații de magistrați condamnă dur desființarea SIJJ și revenirea la DNA a competențelor de anchetare a judecătorilor și procurorilor: ‘Este o amenințare clară la adresa independenței individuale a acestora’

Participanții au discutat în special despre bugetul de stat, iar președinții consiliilor județene au solicitat asigurarea sustenabilitatea cheltuielilor publice pe termen lung.

„Am discutat despre probleme cu care se confruntă administrația locală și urmează să venim cu propuneri. Am convenit cu premierul Florin Cîțu ca la nivelul consiliilor județene să gândim o strategie bugetară transparentă pentru următorii patru ani. Este o primă discuție și sper ca pe viitor să găsim, împreună, cele mai bune soluții”, a declarat președintele UNCJR, Adrian-Ioan Veștea.

Citește și: Directivă de ultimă oră a ministrului Lucian Bode! Și-a trimis Corpul de Control la verificări! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.