Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu le transmite celor de la USR-PLUS că are susținerea lui Iohannis: 'Nu cred că e nevoie ca președintele să intervină. Dar vom vedea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Florin Cîțu Iohannis Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, a discutat cu președintele Klaus Iohannis despre remanierea lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. Șeful Guvernului a refuzat să precizeze ce a discutat mai exact cu președintele, dar a lăsat să se înțeleagă că Iohannis nu ar vrea să intervină în disputa politică.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

„Nu cred că e nevoie ca președintele să intervină (n.r.: în scandalul politic iscat între PNL și USR-PLUS). Dar vom vedea. Eu cred că e singura soluție pentru România această coaliție de guvernare. [...] Avem încrederea investitorilor străini: nu merită să ne aruncăm noi în aer. Și mergem mai departe.

Este iresponsabil azi în România să pui sub semnul întrebării campania de vaccinre (n.r.: cu referire la Vlad Voiculescu). Mă întâlnesc cu toată lumea și le explic beneficiile vaccinării. Anul trecut am fost închiși două luni de zile. Avem doze de vaccin și trebuie doar să mergem să ne vaccinăm. Dacă vrem să implementăm reformele pe care le dorim putem să le implementăm într-un climat pozitiv”, a menționat Florin Cîțu, la Digi24.

„Dacă președinții de partid vor să introducă modificări în protocolul de colaborare este OK, atâta timp cât nu vor încerca să afecteze”, a conchis Florin Cîțu, cu referire la negocierile dintre cele două formațiuni politice.

Citește și: Florin Cîțu, despre remanierea lui Vlad Voiculescu: 'Aceste decizii nu se discută, ele o să fie anunțate. Să vedem dacă mai este onoare în România' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.