Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a primit cartonaș galben de la USR / VIDEO

Facebook
camera deputatilor plen

Deputatul USR Claudiu Năsui a criticat luni Guvernul Ludovic Orban, în plenul Camerei Deputaților, pentru că a permis ca nota de plată a crizei să fie plătită tocmai de cei care plătesc salariile politicienilor în timp ce demnitarii de rang înalt au rămas cu salariile intacte.

În prezența ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, la dezbaterea moțiunii simple îndreptată împotriva liberalului,Claudiu Năsui a declarat că parlamentarilor, de exemplu, nu le-a scăzut niciun pic salariul, în timp ce contribuabilii care plătesc salariile parlamentarilor au fost loviți de criză și acest lucru nu este în regulă. Deputatul USR a indicat ca singurul motiv pentru care formatiunea nu voteaza aceasta motiune simpla contra lui Florin Citu este criza de sanatate. „Singurul motiv pentru care nu sustinem aceasta motiune este ca in acest moment e nevoie de un guvern stabil”, a indicat Claudiu Năsui.

Citește și: Care sunt MĂSURILE din STAREA DE ALERTĂ: documentul integral adoptat de Guvern / Parlamentul are ultimul cuvânt / Ce se poate întâmpla după 15 mai .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.