Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Costea a semnat cu FC Universitatea Craiova 1948

www.gsp.ro
Florin Costea

Florin Costea (33 de ani) a semnat cu FC Universitatea Craiova 1948, echipa din Liga a III-a, patronată de Adrian Mititelu. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei, scrie Mediafax.

"Bine ai revenit Florin Costea! Atacantul oltean a semnat un contract pe o perioadă de un an cu opţiunea de prelungire pentru încă 2 ani. Bine ai revenit acasă", se arată în mesajul postat de Craiova pe Facebook.

Florin Costea a evoluat în ultimele şase luni pentru Energeticianul, dar la finalul stagiunii precedente a rămas liber de contract. Acum a decis să revină la Craiova, cu care a semnat pânâ la finalul sezonului. Probabil că Florin Costea îşi va prelungi contractul cu Universitatea Craiova dacă echipa va promova în Liga 2. În această vară, Adrian Mititelu a mai adus în Bănie jucători cu nume precum Constantin Grecu sau Mădălin Ciucă. Noul antrenor al echipei este Ştefan Stoica, fostul selecţioner al Republicii Moldova.

Citește și: Probleme în paradisul şeicilor de la PSG: Neymar sau Mbappe trebuie SĂ PLECE, altfel echipa riscă să fie EXCLUSĂ din Europa

Costea a adunat până acum 121 de meciuri oficiale în Bănie, reuşind să marcheze 48 de goluri. La CFR Cluj, atacantul a marcat numai patru goluri în aproape 50 de meciuri, în timp ce la FCSB a prins numai 27 de meciuri şi a marcat numai două goluri. Totuşi, a marcat un gol un extrem de important în grupele Ligii Europa, în partida cu Maccabi Haifa de pe Naţional Arena.

Craiova se află în Liga a III-a în acest sezon, unde se va duela cu SR Braşov şi Turris-Oltul Turnu Măgurele pentru promovarea în Liga a doua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.