Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Costea s-a întors în România: Cu cine a semnat olteanul

gsp.ro
Florin Costea

Florin Costea s-a întors acasă! Fotbalistul a semnat până în iarnă cu CSM Râmnicu Vâlcea, echipa orașului său natal și formația care l-a lansat în fotbal. Costea revine în România după un periplu de un an în străinătate, timp în care a evoluat pentru Arsenal Tula din Rusia și anonima Zakho, din Irak. Ajuns la 31 de ani, fotbalistul era liber de contract de la sfârșitul anului trecut și a semnat cu Râmnicu Vâlcea după ce s-a antrenat cu formația de liga a 2-a toată vara.

Citește și: FIFA suspendă o federaţie naţională din cauza unui scandal de dopaj

Transferul atacantului de 31 de ani a fost confirmat și de antrenorul vâlcenilor Jerry Gane, care spune că avea mre nevoie de Costea pentru a ataca promovarea din liga secundă.

"Mă bucur nespus că Florin a semnat cu noi. Îi ştiu foarte bine. L-am avut elev la Craiova şi la Severin, iar acum chiar aveam nevoie de el la echipă. El s-a antrenat cu noi vreo două luni, a fost acum două săptămâni plecat la arabi să discute cu echipa fratelui său (n.r. Al Ittihad Kalba), dar nu s-a înţeles cu ei.

Însă, în această dimineaţă. Florin a ajuns la un acord cu domnul Munteanu, managerul nostru, şi a decis să semneze cu Vâlcea. Acum am terminat antrenamentul şi sper că în nurmătoarele ore o să obţinem şi cartea verde lui Florin Costea. Nu ştiu exact pe ce perioadă a semnat cu noi, probabil pe şase luni, dar cel mai bine este să întrebaţi conducerea. Oricum important pentru mine este că Florin Costea a venit oficial la echipa mea", a spus Gane, conform fanatik.

Florin Costea era considerat unul dintre cele mai importante produse ale Universității Craiova, însă, după transferul la Steaua în sezonul 2011-2012, cariera lui a intrat într-un con de umbră și în 2013 a ajuns la CS Turnu Severin. De acolo s-a transferat la CFR Cluj, însă n-a convins și a plecat în Rusia la Arsenal Tula, ca mai apoi să ajungă în Irak, anunță gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.