Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Gardoş părăsește U Craiova: Fundașul s-a săturat să stea pe banca de rezerve

www.digisport.ro
Gardoș CSU Craiova

Şansele ca Florin Gardoş (30 de ani) să continue la U Craiova sunt nule. Fundaşul nu mai are viaţă la echipa olteană cu Devis Mangia pe bancă, iar posibila sa destinaţie ar putea fi tot o grupare din Liga 1 Betano, relatează mediafax.ro.

Citește și: Locuri de care trebuie să te fereşti: De unde iei cel mai uşor virusuri şi bacterii

Apărătorul central e dorit de Poli Iaşi, în timp ce negocierile dintre cele două cluburi sunt avansate. Florin Gardoş este nemulţumit de modul cum îl tratează Devis Mangia, italianul neoferindu-i şansa de a prinde măcar lotul nici când titularii din centrul apărării erau indisponibili. Ultimul meci disputat de Gardoş a fost cel în care a şi marcat unicul gol pentru Craiova, cel cu Sportul Snagov, din Cupa României, încheiat 2-0. „Nu sunt fericit la Craiova fiindcă nu joc şi normal că aş vrea să plec undeva unde să am continuitate”, spunea, zilele trecute, Gardoş.

Astăzi de dimineaţă, înainte decolării avionului care duce delegaţia Universităţii Craiova în cantonamentul din Antalya, antrenorul Devis Mangia s-a referit şi la plecarea lui Florin Gardoş: „Când un jucător îşi doreşte să joace mai mult şi nu o poate face la o echipă este liber să încerce în altă parte, este bine să găsească soluţii mai bune pentru el. Eu am avut alte opţiuni pe acel post”.

Florin Gardoş e dorit cu insistenţă de Flavius Stoican la Poli Iaşi, dar nu definitiv, ci sub formă de împrumut. Varianta unui împrumut înaintată de stoperul Universităţii Craiova, în interviul acordat pentru ProSport, pare să fie îmbrăţişată nu doar de către clubul din Bănie, ci şi de către oficialii ieşeni.

Preşedintele Comitetului Director al Politehnicii Iaşi, Leonid Antohi, a declarat că ar fi de acord cu un împrumut până în vară al fundaşului. ”Eu am discutat personal cu patronul celor de la Craiova, domnul Rotaru, căruia i-am spus că îl vrem pe Florin Gardoş. Dânsul nu se opune, jucătorul ar vrea şi el, sperăm să-l avem pe Florin la echipă. Aşteptăm să vină Flavius (n.r. - antrenorul Flavius Stoican) şi să poarte o nouă discuţie cu jucătorul. Sper să-l convingă. Sunt şanse mari să-l luăm sub formă de împrumut. Important este că Gardoş vrea să joace, nu se gândeşte doar la latura financiară. Este un băiat de caracter şi ni l-am dori în echipă”, a declarat preşedintele Leonid Antohi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.