Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache, replică pentru Iohannis - Referendumul, o temă parazit. Așteptăm întrebarea. Poate îi trece mandatul până termină de gândit

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Iordache

Florin Iordache susține că referendumul pe tema corupției este o temă parazit, acuzându-l pe Klaus Iohannis că face campanie în locul PNL. Mai mult, vicepreședintele Camerei Deputaților spune, după criticile președintelui, că un accident al democrației a fost alegerea lui Klaus Iohannis.

"Preşedintele, ca de obicei, gândeşte încet şi greu. Se gândeşte de vreun an, se gândeşte şi tot încearcă şi tot caută soluţii, aşteptăm să termine de gândit şi să vedem ce decizie ia şi aşteptăm întrebarea. Până termină de gândit, poate trece mandatul. E o tema (n.r. referendumul) parazit, o temă care nu are legătură cu campania, noi vom vorbi despre Europa, despre România despre ce vor face europarlamentarii români şi cum trebuie să susţină România. Preşedintele e în campanie şi susţine PNL, din ce văd eu în ultima perioadă. Pentru că PNL nu poate să îşi susţină propria campanie, a ieşit preşedintele să le facă campanie. (..) Un accident al democrației a fost acum 4 ani și jumătate, când greșit a fost ales domnul Iohannis președinte. Modul în care dispretuieste o anumita parte a clasei politice denota ca n-a invatat nimic in cei 4 ani", a declarat Florin Iordache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.