Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache intervine în scandalul generat de revoluția fiscală: 'Sunt multe lucruri anormale, este momentul în care să punem punct'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache in parlament

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, luni, legat de ordonanţa de modificare a Codului fiscal, că "sunt foarte multe lucruri anormale" şi trebuie pus punct acestor nereguli, informează agerpres.ro.

Liberalii anunță că inițiază REVOCAREA lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaților. Opoziţia face FRONT COMUN


"Începând cu momentul în care a apărut, ordonanţa îşi produce efecte. Deci, începând cu acel moment, tot ce înseamnă angajator sunt obligaţi să respecte legea. Vă întreb pe dvs.: tatăl dvs. dacă a muncit la o companie de stat şi după 10 ani de zile nu poate să iasă la pensie pentru că acea companie nu a plătit taxele la stat sau dacă tatăl sau părinţii dvs. doresc, în cazul grav, să meargă la spital şi vor să ia o adeverinţă medicală şi angajatorul respectiv nu şi-a plătit datoriile către Casa de Sănătate, vi se pare normal? Sunt foarte multe lucruri anormale şi credem că este momentul în care să punem punct. Adică nu este normal ca o persoană care, cu bună credinţă, vine la serviciu, prestează o anumită muncă şi angajatorul arbitrar nu-şi plăteşte datoriile, indiferent dacă acel angajator este român sau multinaţional", a afirmat Florin Iordache, întrebat în legătură cu lista ANAF care arată că multinaţionalele nu au datorii la fisc, în schimb companiile de stat au. 

Iordache a menţionat că "legea este făcută pentru toată lumea". "Noi nu facem o lege pentru unii sau pentru alţii, noi facem pentru toată lumea, ca regulă generală care se aplică multinaţionalelor, cât şi companiilor de stat'', a adăugat el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.