Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Manole, deputat PSD, REVOLTAT de declarația lui Bădălău despre fetele din Diaspora: 'Mama mea lucrează în străinătate. Să facă mai mulți pași în spate'

Facebook
petre florin manole deputat psd

Florin Manole, deputat PSD, s-a declarat șocat de declarațiile pe care Niculae Bădălău, fost ministru, le-a făcut la adresa românilor din Diaspora. Bădălău a spus că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Manole îi cere lui Bădălău ”să facă mai mulți pași în spate” și speră ca tot mai mulți lideri din PSD să îi solicite același lucru.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

”Eu cred că domnul Bădălău trebuie să facă un pas în spate. Mama mea lucrează în străinătate, face parte din diaspora. E foarte serioasă și regretabilă declarația. Sunt foarte emoționat, nu știu cum să mă exprim. Îmi cer scuze că sunt în situația de a asculta, ei și eu, așa ceva. ”Fetele alea” sunt victimele traficanților, ale sărăciei. Nu e cazul ca ”fetele alea” să primească acele cuvinte din partea lui Bădălău.

Nu trebuie să facă un pas în spate, ci mai mulți pași în spate. Nu mă interesează dacă se supără sau se supără cineva, sper ca mai mulți colegi să ia poziție.”, a spus deputatul Florin Manole, la România TV.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.