Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Marin, dat afară de la Voluntari: Edi Iordănescu i-ar putea lua locul

Edi iordanescu

Florin Marin (63 de ani) a fost demis de la FC Voluntari după înfrângerea cu CSMS Iași, scor 0-1. Șefii clubului îi stabiliseră un obiectiv, pe care antrenorul nu a reușit să-l atingă. Tehnicianul a condus azi ultimul antrenament după care i-a anunțat pe jucători că va pleca. Dan Leasă, managerul general al clubului, a confirmat informația și a anunțat și cine i-ar putea lua locul lui Florin Marin.

Este vorba despre Edi Iordănescu, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni ai momentului în România. "Este adevărat că ne-am despărțit și mâine chiar mă voi întâlni în jurul orei 12 cu Edi Iordănescu. Fac tot ce pot pentru a-l convinge să vină la noi", a explicat Dan Leasă pentru gsp.ro.

Edi Iordănescu este liber de contract după ce a plecat de la ȚSKA Sofia în decembrie 2016. FC Voluntari ocupă locul 3 în play-out, cu 15 puncte. Are 6 puncte peste Pandurii, pe care o întâlnește pe 12 martie.

FC Voluntari a strâns 5 puncte în ultimele 4 jocuri și a terminat sezonul regulat pe locul 9. Obiectivul ilfovenilor, trasat încă dinaintea primelor meciuri din acest an, era locul 8, după cum chiar Dan Leasă spunea pentru GSP.RO. Pentru că a terminat în spatele celor de la FC Botoșani, FC Voluntari va încasa cu 80.000 de euro mai puțini bani din drepturile TV.

Situația de acum seamănă cu ce s-a întâmplat în sezonul trecut. În aprilie 2016, Ionel Ganea a fost demis de la Voluntari la scurt timp după ce o bătuse pe Steaua, 3-1. Dragomir, pe atunci președintele clubului ilfovean, a dezvăluit că Gigi Becali l-a "executat" pe antrenor, în baza relației foarte apropiate cu primarul Florin Pandele. Acum, demiterea lui Marin vine la 3 etape după ce Voluntari a încurcat-o pe Steaua pe Arena Națională, 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.