Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Matache: 'FCSB s-a întărit cu jucători buni, dar cel mai important e că a fost adus Teja la echipă'

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Florin Matache (36 de ani) a vorbit despre calităţile de antrenor ale lui Mihai Teja (40 de ani), omul chemat de Becali să aducă titlul la FCSB. Fostul portar l-a cunoscut pe tehnician la Dinamo, acolo unde acesta din urmă a ocupat pentru o bună perioadă de timp un loc în staff, potrivit mediafax.

Citește și: Dacian Cioloș vorbește despre PROTOCOALELE SECRETE: 'Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea ar trebui să și le asume'

Matache are cuvinte de laudă la adresa lui Teja şi este convis că îşi va demonstra valoarea la FCSB. Principalele calităţi ale antrenorului sunt caracterizate de modul inteligent în care vede fotbalul şi felul în care reuşeşte să comunice cu fotbaliştii: ”FCSB s-a întărit cu jucători buni, dar cel mai important e că a fost adus Teja la echipă. Se implică foarte mult, îl cunosc bine. Nu a avut la dispoziţie o perioadă mare de timp să demonstreze ce poate în altă parte, dar FCSB are o echipă foarte bună şi va reuşi să arate de ce e în stare. În primul rând este un om foarte inteligent, ştie să-şi apropie jucătorii şi să vorbească cu ei”, a declarat Florin Matache la ProSport Live.

Fostul portar al lui Dinamo are şi un sfat pentru Teja. Crede că dacă va reuşi să-şi aleagă 7 fotbalişti de bază cu care să înceapă majoritatea partidelor, nu va avea probleme. Va avea omogenitate, iar prin calităţile certe ale jucătorilor o va întrece pe CFR în fruntea Ligii 1 Betano. ”E important ca în posesia pe care vrea să o pună în valoare la FCSB să aibă loc o progresie. Teja trebuie să-şi facă un nucleu de 7 jucători pe care să-i folosescă meci de meci. Dar trebuie să aibă şi noroc, pentru că asta face diferenţa”, a încheiat Matache.

Până să înceapă duelurile din campionat, Mihai Teja îşi pune la punct tactica în Marbella, acolo unde FCSB desfăşoară primul cantonament al anului. Până acum a disputat două meciuri test (0-0 cu Luzern şi 2-2 cu Shanghai Shenhua), dar mai are programat încă unul. Pe 23 ianuarie, vicecampioana întâlneşte Dinamo Kiev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.