Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Piersic ar fi făcut septicemie de la o branulă montată acasă; mâine ar urma să fie mutat la un alt spital (surse)

Facebook
Florin Piersic

Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, Florin Piersic ar fi ajuns la spital cu septicemie, care ar fi fost produsă de la o branulă montată acasă. Potrivit acelorași surse, actorul ar fi stat cu branula timp de o săptămână, pentru a face niște perfuzii, deși un astfel de dispozitiv medical ar trebui scos după cel mult trei zile.

Astfel infecția s-ar fi răspândit atât la proteza de la genunchi, cât și la inimă. Acesta este unul dintre scenariile luate în considerare de medici.

Mai mult, potrivit Antena 3, mâine actorul ar urma să fie externat de la Institutul Matei Balș și mutat la o clinică privată din Capitală pentru un RMN, după care va fi dus la un alt spital de stat din București. Ar fi vorba despre Spitalul Foișor, unde ar urma să efectueze investigații suplimentare pentru problema de la genunchi.

Un medic din Cluj, unde actorul a fost internat inițial, a confirmat și el varianta infecției de la o branulă.  ”Este o situație destul de severă, pentru sănătatea lui, este gravă, da. Poate să îi pună viața în pericol? Da”, a răspuns Prof. dr. Adrian Molnar, directorul medical al Institutului Inimii Cluj-Napoca.

”Dânsul a ajuns la Spitalul Militar în urma unei infecții pe care a contractat-o de la o, probabil de la o perfuzie, de la o branulă pusă dânsului cu câteva zile înainte. Probabil, nu se știe exact punctul de plecare”, a mai spus Prof. dr. Adrian Molnar, directorul medical al Institutului Inimii Cluj-Napoca.

”Situația era a unui pacient cu septicemie, infecție generalizată în sânge. Medicul care a intervenit și i-a implantat acea proteză trebuia să facă o reevaluare. A fost decizia familiei”, a explicat apoi și Florin Crișan, managerul Institutului Inimii Cluj-Napoca.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.