Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Piersic știe secretul pentru o viață fericită: 'Asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț!'

florin piersic

Florin Piersic știe secretul pentru o viață fericită: 'Asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț!'

Florin Piersic împlinește vârsta de 88 de ani. El le mulțumește oamenilor pentru toate mesajele de felicitare și spune că fără ei ar fi mai sărac.

„Nu-i timp de nostalgii. Nu inca. Imediat e 27 ianuarie. In trei zile, se invarte 'contorul' si varsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei si iubirii, adica 88. Ce tare mi se potriveste! Iubirea, Prietenia, Speranta, Bucuria, sunt cuvintele pe care pretuiesc cel mai mult pe lume si nu sunt doar niste…vorbe!", a spus Piersic, pe contul său de socializare.

„Am dat si am primit iubire de la voi toti,cei care imi sunteti alaturi cu gandurile voastre bune, cu prietenia pe care care mi-o aratati si care ma umple mereu de speranta unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a va vedea in sala de spectacol sau de a va sti in fata micului ecran. Cu ani in urma, pe scena Teatrului National in spectacolul "Dulcea pasare a tineretii",ii spuneam partenerei mele Carmen Stanescu urmatoarea replica:”Lady, am dat oamenilor mai mult decat am primit de la ei”. Astazi, eu Florin va spun celor care cititi aceste randuri: “Am dat oamenilor mult , dar am primit inzecit de la ei!” Da, da, este adevarat. Fara voi, fara aplauzele pe care mi le daruiti, fara mesajele pe care mi le scrieti, fara privirile voastre calde cand ne intalnim pe strada, as fi fost… sarac. Pentru mine, asta e adevarata bogatie. Cea mai de pret”, a adăugat actorul.

Piersic le mulțumește oamenilor pentru aprecieri

„Daca in sala de spectacol, va vad uneori de pe scena inclinandu-va in fata mea, astazi e randul meu sa ma inclin in fata voastra. Si mai vreau sa stiti ca citesc tot ce imi scrieti si ca as vrea ca timpul sa fie mai lung, ca sa va pot respunde fiecaruia in parte. Norocul meu ca sunt mare … la propriu…, ca sa imi pot intinde bratele ca niste aripi, sa va pot imbratisa pe toti. Florin”,  a concluzionat Florin Piersic.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.