Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea, manager general al echipei Dinamo Bucureşti: 'E o greșeală că Ionuț Radu nu a fost convocat la echipa națională'

Gsp
Ionuţ Radu

Fostul internaţional Florin Prunea, în prezent manager general al echipei Dinamo Bucureşti, este de părere că selecționerul Cosmin Contra a greșit când nu l-a convocat la echipa națională pe portarul Ionuț Radu pentru meciurile cu Suedia și Spania, anunță MEDIAFAX.

Deși consideră că tot Ciprian Tătărușanu ar trebui să fie titular la echipa națională, Florin Prunea l-ar fi văzut pe Ionuț Radu drept a doua variantă pentru postul de portar, având în vedere că joacă meci de meci în Serie A, la Genoa.

Citește și: Soția lui Barna i-a umilit pe membrii USR: ‘Căc*ții ăștia’

"E o greșeală pentru că Radu reprezintă viitorul. Avem un portar titular la națională, Tătărușanu, care cred că a fost cel mai bun jucător din aceste preliminarii. Dacă nu îl aveam pe el, cred că aveam probleme foarte mari. Eu cred că Radu ar fi trebuit să fie în anturajul echipei naționale. E un portar care joacă într-un campionat foarte puternic, care a arătat o evoluție foarte bună în ultima etapă, cu Napoli", a declarat Prunea, la Digi Sport.

Pentru meciurile cu Suedia și Spania, Contra i-a convocat pe portarii Ciprian Tătărușanu, Silviu Lung și Florin Niță.

Ionuț Radu (22 de ani) a fost convocat la șase meciuri din actualele preliminarii pentru Campionatul European din 2020, însă nu a prins niciun minut.

În acest sezon, la Genoa, Radu a fost integralist în toate cele 13 partide, reușind o pasă decisivă și două meciuri fără gol primit.

În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.