Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea, preşedintele echipei Dinamo, a dezvăluit că situaţia clubului este critică: 'Trebuie găsite surse de finanțare'

Digisport.ro
florin prunea

Florin Prunea, preşedintele echipei Dinamo, a dezvăluit că situaţia clubului este una critică. Oficialul din Ştefan cel Mare a precizat că patronul Ionuţ Negoiţă i-ar fi spus că are nevoie de bani.

În plus, Prunea a spus dacă nu exista epidemia de coronavirus unele cluburi din România nu ar mai fi făcut faţă plăţilor salariilor, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Un fost șef SIE a făcut totul public! Atac devastator la un deputat USR, pe tema pensiilor speciale: Egali eram în comunismul acela după care tânjiți dvs

"Ultima dată am vorbit cu dânsul acum două săptămâni. Mi-a spus că trebuie găsite surse de finanţare, pentru că e greu să mai opreşti acest bulgăre după ce pleacă la vale. Eu mai vorbesc şi cu ceilalţi conducători. Dacă nu venea această criză, multe cluburi oricum intrau în incapacitate de plată. Acum sunt blocaţi şi nişte bani din drepturile TV. Mie mi se pare că anumite cluburi abia aşteptau să se întâmple ceva, ca să poată umbla la contractele jucătorilor", a spus Prunea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.