Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Răducioiu amplifică mega-scandalul de dopaj din Italia: cutremur în fotbal, după declarațiile făcute de fostul sportiv

gsp.ro
Florin Raducioiu

Dino Baggio a făcut o dezvăluire șocantă despre dopajul jucătorilor din Serie A, iar acum este completat de românul Florin Răducioiu. Declarațiile lui Baggio au încins discuțiile în presa din Italia. Declarațiile făcute de fotbalistul român, Florin Răducioiu, fost jucător la Brescia, au încins și mai tare spiritele, relatează pe larg jurnaliștii de la publicația SportBull.ro.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au preluat declarațiile lui Răducioiu și au titrat: „După Baggio, sentința șoc a lui Răducioiu: 'Am făcut perfuzii cu lichid roz, am luat și pastile. Vreau să știu mai multe'”.

De asemenea, cei de la Calciomercato au preluat declarațiile lui Rădocioiu. ”După Baggio, Răducioiu povestește și el cu spaimă: 'Ce era acel lichid?”.

Florin Rădocioiu a explicat că în perioada în care a jucat în Serie A făceau perfuzii cu un lichid roz, înaintea meciurilor.

„Recunosc, și eu am luat medicamente. Sunt sincer, o să-l sun și eu pe medicul de la Brescia. O să am mâine o convorbire cu el ca să aflu ce luam. Ce medicamente am luat la Milan, Brescia, Verona. Într-adevăr, Dino Baggio a făcut o declarație foarte puternică, în care practic a spus că dopingul a fost întotdeauna și că ne-am dopat.

Noi nu știam ce luăm. Ni s-a spus tot timpul că este vorba de vitamine, de glucoză. Tot timpul făceam perfuzii cu acest lichid roz, care ni se administra cu o zi înainte de meci, seara. Îmi aduc aminte perfect.

La Milan luam alte lucruri, pastile. Le luam pentru că… le luam. Mă pune și pe mine pe gânduri. Am mai spus-o și după moartea lui Gianluca Vialli, era și Gică Popescu aici.

Trebuie să ne întrebăm de ce apar aceste morți premature”, a spus Florin Răducioiu la „Sport Report”.

Întreg materialul este disponibil pe SportBull.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.