Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Răducioiu, fost internațional: 'George Pușcaș nu are șanse să joace la Inter'

George Pușcaș

George Puşcaş (23 de ani) e de părere că poate face faţă la Inter Milano şi că poate juca multe meciuri în ediţia 2019-2020 din Serie A. Florin Răducioiu crede însă că are nevoie să plece cât mai repede la altă echipă, unde să fie sigur că poate să fie titular, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ultimă oră! Rareș Bogdan îl desființează pe Eugen Teodorovici: Ce nerușinare!

Puşcaş trebuie să discute cu impresarul său, să găsească, din nou, un împrumut sau să se transfere definitiv. La Inter, nivelul este unul foarte ridicat şi riscă să piardă ritmul, după un EURO foarte bun. ”În ceea ce-l priveşte pe Puşcaş, cred că ar trebui să îşi găsească o soluţie cât mai repede, o echipă în care să joace mai mult, titular, nu are, după părerea mea, nicio şansă la Inter să joace. Este în turneu de pregătire cu ei în Singapore, dacă nu greşesc, îi prinde foarte bine, dar trebuie ca managerul lui şi cu el să găsească o soluţie, o echipă în care să joace, ăsta cred că e obiectivul lui.

Citește și: Totul s-a aflat! Cine e femeia-jandarm care i-a dat cu spray direct în față suspectului de pedofilie

Sincer, nu cred că va juca la Inter, este foarte greu să joci acolo, dar să nu ne grăbim. Mai ştii, acum în fotbal totul e posibil”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. Până să ia o decizie cu privire la viitorul său, George Puşcaş a fost introdus pe teren în meciul dintre Inter şi Juventus, de la International Champions Cup, şi a înscris la loviturile de departajare. Din păcate pentru românul care a evoluat cu numărul 97, partida a fost câştigată de rivala din Torino.

Citește și: Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

Puşcaş aparţine de Inter Milano încă din 2014, când a fost adus de la Liberty Oradea. Acesta a fost împrumutat la echipe precum Bari, Benevento sau Novara, iar în ultimul sezon a evoluat la Palermo, în Serie B. Problemele financiare ale sicilienilor nu le-au permis să se înscrie în următoarea ediţie de campionat şi nici să îl cumpere definitiv pe român, astfel că Puşcaş s-a întors la Inter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.