Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman: Liderii PSDragnea fug ca dracu de tămâie de referendum

Facebook
florin roman

Deputatl PNL, Florin Roman, susține că liderii importanți ai PSDragnea au îndemnat public la boicotarea referendumul împotriva corupților.

''Lideri importanți ai PSDragnea, cum sunt senatorii Mihai Fifor și Serban Nicolae, au îndemnat public la boicotarea referendumului împotriva corupților. Ceea ce era de așteptat, având in vedere ca singurul proiect al PSD este cum sa scape Dragnea de închisoare.

De peste doi ani, PSD vorbește mai mult de drepturile deținuților din închisori, dar nu spune un cuvânt despre victimele criminalilor, violatorilor și tâlharilor eliberați din închisori. Se vorbește mai mult de condițiile de detenție din închisori, decât de condițiile din spitale. Referendumul împotriva corupției inițiat de președintele Klaus Iohannis are ca miza întărirea statului de drept, aflat sub asediul PSDragnea și menținerea în Uniunea Europeană a României.

Citește și: Amnistie fiscală pentru românii cu venituri mici

Romanii trebuie sa știe ca activarea art. 7 nu înseamnă doar suspendarea dreptului de vot in Consiliu, ci și pasul premergător al suspendării tuturor finanțărilor europene pentru români, inclusiv plățile directe, cum sunt subvențiile pentru agricultori. Miza acestui referendum sunt și zeci de miliarde de euro, pe care România riscă să îi piardă, în cazul suspendării plăților, și totul doar pentru ca Liviu Dragnea și corupții din jurul lui să scape de închisoare.

PNL susține referendumul inițiat de președintele României! Este de datoria noastră, a fiecărui român să apărăm România oamenilor cinstiti, de corupții lor! Și o putem apăra votând DA la referendum!'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.