Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Salam a fost dus la audieri! Mascații au descins peste proxeneții și cămătarii care își făceau de cap prin București, Ilfov și Vâlcea

www.romaniatv.net
Florin Salam

Percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, la persoane suspectate de proxenetism şi cămătărie. Poliţiştii fac, miercuri, unsprezece percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, zeci de persoane fiind căutate pentru a fi duse la audieri. Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie pun în aplicare, miercuri, 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism şi cămătărie.

Printre cei care dau declarații la poliție se află și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, conform unor informații pe surse. Acesta ar fi fost client al unor prostituate din dosar.

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, a arătat Poliţia Capitalei.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.